Ons team

Fotograaf: Fleur Lodestijn

Wim van Lent

mede-eigenaar en opleider

Wim (1958) is (gast)opleider in de Basisopleiding en in de Therapeutische vervolgopleiding. Als mede-eigenaar ondersteunt Wim zijn partner Sabine in de organisatie. Zijn expertise is mannen en verlies én rouw en herstel binnen de psychiatrie. Hij vindt zijn inspiratie in de natuur.

Mannen hebben mannen nodig voor herkenning en erkenning. Hun specifieke hulpvragen zijn anders te begrijpen als je er met een mannenblik naar kijkt.

In Nijmegen heeft Wim een praktijk voor mannencoaching: De Mannenboom. Wim heeft ruim dertig jaar werkervaring als begeleider, verpleegkundige en docent binnen de GGZ. Hij is co-auteur van het boek Als de man verliest. Omgaan met tegenslag, verdriet en rouw.

Wim leeft, woont en werkt samen met zijn partner Sabine Noten. Hij is vader van een dochter. Ze hebben een samengesteld gezin van inmiddels drie volwassen kinderen en twee kleinkinderen.

Opleidingen: Therapeutische vervolgopleiding Werken met gestolde rouw (Land van Rouw), Traumawerk (Dr. Franz Ruppert en Gwen Timmer), Relatietherapie (Wibe Veenbaas, Phoenix Opleidingen), Systemisch werken (Morten Hjort, Phoenix Opleidingen), Opleiding tot coach (Weisfelt & Partners), Opleiding Mannenhulpverlening (Geurts en van der Loo), Rots en Water basistraining en psychosociaal trauma (Freerk Ykema en Harriette Modderman) en verschillende trainingen rondom mannenwerk.

Contact: wim@landvanrouw.nl