Inspiratie

steen_los

Land van Rouw biedt naast de opleidingen ook Inspiratiedagen.
Op deze professionaliseringsdagen ontmoet je medestudenten en oud-studenten en heb je de gelegenheid om te netwerken met vakgenoten. Ook geïnteresseerde gasten van buitenaf of mensen die kennis willen maken met Land van Rouw zijn van harte welkom!

 1. fotograaf Jelmer Jeuring

  Inspiratiedagen

  Land van Rouw organiseert geregeld Inspiratiedagen, waarin onze leermeesters, collega's of oud-studenten hun expertise delen met jullie als vakgenoten. Tijdens deze dagen is er ruimte voor ervaringsgerichte oefeningen die meteen toepasbaar zijn in de praktijk. Op deze wijze bieden we je de mogelijkheid om je te blijven verbreden en te verdiepen in je vakmanschap.

  Lees meer
 2. fotograaf Jelmer Jeuring

  Masterclasses

  De Masterclasses zijn onderdeel van de Therapeutische vervolgopleiding Werken met gestolde rouw. We hebben verschillende collega’s uitgenodigd voor deze Masterclasses, stuk voor stuk gerenommeerde opleiders met een inspirerend verhaal en een eigen wijze van werken. De verschillende invalshoeken vormen een kleurrijk pallet en zo creëren we een werkplaats waarin we ons ambacht als rouwbegeleider nog meer verfijnen. Sabine Noten en/of Wim van Lent zijn op alle dagen aanwezig, samen met de gastopleiders dragen ze zorg voor de veilige bedding en de persoonlijke- en professionele begeleiding.

  Lees meer