Inspiratiedagen

Land van Rouw organiseert geregeld Inspiratiedagen, waarin onze leermeesters, collega's of oud-studenten hun expertise delen met jullie als vakgenoten. Tijdens deze dagen is er ruimte voor ervaringsgerichte oefeningen die meteen toepasbaar zijn in de praktijk. Op deze wijze bieden we je de mogelijkheid om je te blijven verbreden en te verdiepen in je vakmanschap.

fotograaf Jelmer Jeuring

Doelgroep

De Inspiratiedagen zijn bedoeld voor (oud)studenten van de opleiding, supervisoren en andere collega’s. Net als de Masterclasses zijn ook deze dagen een mooie gelegenheid om elkaar weer opnieuw te ontmoeten en te netwerken met vakgenoten. Ook ge├»nteresseerde gasten van buitenaf of mensen die kennis willen maken met Land van Rouw zijn van harte welkom.

Organisatie

Je kunt je aanmelden via onze site. De inschrijving, facturering en annulering hebben we uitbesteed aan conferentieoord de Poort.

Overzicht inspiratiedagen

 1. tekening Karlijn Dammers Agenda
  do 07/11/2019 - vr 08/11/2019

  Inspiratiedagen: Ontwerp je eigen workshop!

  Met: Gwen Timmer
 2. Agmar Butcher Agenda
  vr 07/02/2020

  Inspiratiedag: Samen krachtig op pad

  Met: Agmar Butcher

Als man heb ik een boeiende innerlijke reis gemaakt en mijn oorspronkelijke bron verder verrijkt, waardoor ik mijzelf en cli├źnten werkelijk durf en kan ontmoeten.

Julian van de Moosdijk
Julian van de Moosdijk