Inspiratiedagen

Land van Rouw organiseert geregeld Inspiratiedagen, waarin onze leermeesters, collega's of oud-studenten hun expertise delen met jullie als vakgenoten. Tijdens deze dagen is er ruimte voor ervaringsgerichte oefeningen die meteen toepasbaar zijn in de praktijk. Op deze wijze bieden we je de mogelijkheid om je te blijven verbreden en te verdiepen in je vakmanschap.

fotograaf Jelmer Jeuring

Doelgroep

De Inspiratiedagen zijn bedoeld voor (oud)studenten van de opleiding, supervisoren en andere collega’s. Net als de Masterclasses zijn ook deze dagen een mooie gelegenheid om elkaar weer opnieuw te ontmoeten en te netwerken met vakgenoten. Ook ge├»nteresseerde gasten van buitenaf of mensen die kennis willen maken met Land van Rouw zijn van harte welkom.

De Inspiratiedagen organiseren we meestal voor een kleinere groep. In 2020 organiseren we twee Inspiratiedagen XL rondom bijzondere thema’s waarmee we graag een grotere doelgroep bereiken.

Organisatie

Je kunt je aanmelden via onze site. De inschrijving, facturering en annulering hebben we uitbesteed aan conferentieoord de Poort.

Overzicht inspiratiedagen

  1. IMG-1469 beeld Jacq Agenda
    vr 18/06/2021

    Inspiratiedag: Het zal je kind maar wezen!

    Met: Jacqueline Duynstee, Tanja van Roosmalen, Marcel van Zanten, Judith Wijnen en Jolan van Zanten

Ik kwam als fysiotherapeut om meer te leren over de impact van niet genomen rouw op lijven. Dat, pl├║s veel waardevolle inzichten over mezelf nam ik mee!

Afke Bosma
Afke Bosma