Inspiratiedagen

Land van Rouw organiseert geregeld Inspiratiedagen, waarin onze leermeesters, collega's of oud-studenten hun expertise delen met jullie als vakgenoten. Tijdens deze dagen is er ruimte voor ervaringsgerichte oefeningen die meteen toepasbaar zijn in de praktijk. Op deze wijze bieden we je de mogelijkheid om je te blijven verbreden en te verdiepen in je vakmanschap.

fotograaf Jelmer Jeuring

Doelgroep

De Inspiratiedagen zijn bedoeld voor (oud)studenten van de opleiding, supervisoren en andere collega’s. Net als de Masterclasses zijn ook deze dagen een mooie gelegenheid om elkaar weer opnieuw te ontmoeten en te netwerken met vakgenoten. Ook geïnteresseerde gasten van buitenaf of mensen die kennis willen maken met Land van Rouw zijn van harte welkom.

De Inspiratiedagen organiseren we meestal voor een kleinere groep. In 2020 organiseren we twee Inspiratiedagen XL rondom bijzondere thema’s waarmee we graag een grotere doelgroep bereiken.

Organisatie

Je kunt je aanmelden via onze site. De inschrijving, facturering en annulering hebben we uitbesteed aan conferentieoord de Poort.

Overzicht inspiratiedagen

 1. Wiens tranen huil ik? Anna Birnie 2003 Agenda
  vr 24/11/2023

  Inspiratiedag: De muzen aan het woord

  Met: Anna Birnie
 2. fotograaf Jelmer Jeuring Agenda
  za 23/09/2023

  Workshop ‘Maak je eigen praatstok’

  Met: Wim van Lent

Mijn begrip en erkenning voor het verlies van het kind in mij, heeft me persoonlijk en professioneel verrijkt.

Margot van Rijn
Margot van Rijn