Inspiratiedagen

Land van Rouw organiseert geregeld Inspiratiedagen, waarin onze leermeesters, collega's of oud-studenten hun expertise delen met jullie als vakgenoten. Tijdens deze dagen is er ruimte voor ervaringsgerichte oefeningen die meteen toepasbaar zijn in de praktijk. Op deze wijze bieden we je de mogelijkheid om je te blijven verbreden en te verdiepen in je vakmanschap.

fotograaf Jelmer Jeuring

Doelgroep

De Inspiratiedagen zijn bedoeld voor (oud)studenten van de opleiding, supervisoren en andere collega’s. Net als de Masterclasses zijn ook deze dagen een mooie gelegenheid om elkaar weer opnieuw te ontmoeten en te netwerken met vakgenoten. Ook ge├»nteresseerde gasten van buitenaf of mensen die kennis willen maken met Land van Rouw zijn van harte welkom.

De Inspiratiedagen organiseren we meestal voor een kleinere groep. In 2020 organiseren we twee Inspiratiedagen XL rondom bijzondere thema’s waarmee we graag een grotere doelgroep bereiken.

Organisatie

Je kunt je aanmelden via onze site. De inschrijving, facturering en annulering hebben we uitbesteed aan conferentieoord de Poort.

Overzicht inspiratiedagen

 1. tekening Karlijn Dammers Agenda
  do 26/11/2020 - vr 27/11/2020

  Inspiratiedagen: Ontwerp je eigen workshop!

  Met: Gwen Timmer
 2. IMG-1469 beeld Jacq Agenda
  vr 12/02/2021

  Inspiratiedag: Het zal je kind maar wezen!

  Met: Jacqueline Duynstee, Tanja van Roosmalen, Marcel van Zanten, Judith Wijnen en Jolan van Zanten

Als man heb ik een boeiende innerlijke reis gemaakt en mijn oorspronkelijke bron verder verrijkt, waardoor ik mijzelf en cli├źnten werkelijk durf en kan ontmoeten.

Julian van de Moosdijk
Julian van de Moosdijk