Over ons

Welkom in het Land van Rouw. Graag nodigen wij je uit om samen met ons de vele wegen in kaart te brengen volgens de Chinese wijsheid: 'Een pad ontstaat door er op te lopen'. Als jij deze zoektocht voor jezelf en anderen aan wilt gaan, nodigen we je van harte uit voor onze Opleidingen, Inspiratiedagen en Masterclasses.

Fotograaf: Fleur Lodestijn

Sinds 2016 zijn Sabine Noten en Wim van Lent de eigenaren van Opleidingen Land van Rouw. Als directeur geeft Sabine koers aan de organisatie waarin ze op de achtergrond gesteund wordt door haar partner en collega Wim.

‘In de loop der tijd heeft de Liefde, als voorkant van de Rouw, steeds meer kleur gekregen binnen onze organisatie. Zo is destijds ook onze website ontstaan, waarin de muze als inspiratiebron, een belangrijke plek heeft gekregen. We hopen dat jullie net als wij geraakt worden door de verschillende beelden die voor iedereen weer een ander verhaal vertellen. We hebben onze visie opnieuw onder woorden gebracht en daar waar nodig aangevuld met nieuwe inzichten. We hebben geïnvesteerd in uitbreiding van ons team met als doel dat onze opleiding gedragen wordt door meerdere mensen met verschillende en aanvullende kwaliteiten. Zo creëren we een breder draagvlak waarin ieder zijn eigen kennis en verantwoordelijkheid heeft en er ruimte en aandacht is voor het persoonlijke contact met de student.

Daarnaast willen we met Land van Rouw een plek creëren waar oud-studenten elkaar kunnen blijven ontmoeten, ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, gevoed worden en geïnspireerd blijven in ons vakgebied.’

Graag tot ziens, ook namens ons team.

Sabine Noten en Wim van Lent 

We zijn trots op wat we met z'n allen hebben bereikt: een pracht van een opleiding, gedragen door een fantastisch team en gebouwd op twee stevige pijlers.

Contact

Het secretariaat van Land van Rouw is gevestigd in Nijmegen in een prachtig monumentaal pand vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station. Het secretariaat wordt gerund door Anne Mogezomp-Heetkamp. Anne werkt momenteel veel thuis en is in principe telefonisch bereikbaar op:

  • Maandag van 8.30 – 16.00 uur.
  • Dinsdag van 8.30 – 13.00 uur.
  • Vrijdag van 9.30 – 16.00 uur.

Deze tijd vraagt veel van onze organisatie en zo ook van Anne. Het kan wat langer duren dan je gewend bent voordat je een reactie krijgt op je mail. We hopen op je begrip.

In week 43 ( 25 oktober tot en met 29 oktober) is ons secretariaat gesloten!

Waar zitten we precies?

maps-lvr
Open Google Maps Graafseweg 23
6512 BM Nijmegen
info@landvanrouw.nl 024 - 737 00 30

Heb je vragen, stuur ons een berichtje

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.