Begeleiding

steen_los

Tijdens de opleidingen van Land van Rouw is supervisie verplicht. In supervisie maak je verbinding met jouw verliesverhaal en krijg je inzicht in je eigen patronen. In ons verwijsbestand vind je rouwbegeleiders opgeleid door Land van Rouw.

 1. fotograaf Jelmer Jeuring

  Supervisie

  Tijdens de opleidingen van Land van Rouw doorloop je een supervisietraject waarin je persoonlijke en professionele groei centraal staan. Op de studentenpagina vind je een lijst van beschikbare supervisoren die bekend zijn met onze manier van werken. Hieruit kies je zelf een supervisor met wie je rechtstreeks afspraken maakt over data, tijdstip en kosten. Ook onze opleiders en trainers zijn beschikbaar voor supervisie.
  LET OP: lijst van supervisoren vind je op studentenpagina onder Algemene informatie, het is een andere lijst dan ons verwijsbestand. In ons verwijsbestand vind je professionele rouwbegeleiders en verliesconsulenten die opgeleid zijn door Land van Rouw.

  Lees meer
 2. fotograaf Jelmer Jeuring

  Verwijsbestand

  In ons verwijsbestand vind je professionele rouwbegeleiders en verliesconsulenten die opgeleid zijn door Land van Rouw. We kiezen er bewust voor om alleen die mensen op de lijst te zetten die we persoonlijk ontmoet hebben in onze opleiding.
  Ben je als student op zoek naar een supervisor? Op de studentenpagina onder Algemene informatie vind je een lijst met supervisoren.

  Lees meer