Accommodatie

Conferentieoord de Poort in Groesbeek is al jaren de thuisbasis van Land van Rouw. Het is een prachtige plek midden in de natuur. Hier vinden onze opleidingsdagen, Inspiratiedagen en Masterclasses plaats.

De Poort

De Poort is een professionele huiskamer, waar mensen zich welkom voelen en de gastvrijheid voelbaar is. Natuur, rust en ruimte zorgen voor een prettige en informele sfeer. Er zijn rustige kamers en de maaltijden zijn goed verzorgd. Er wordt gebruik gemaakt van biologische producten en men streeft naar een duurzame bedrijfsvoering.

Ook in deze vreemde tijden, waarin we afstand moeten houden van elkaar, is het veilig werken op de Poort. Ze hebben het goed georganiseerd en de regels zijn duidelijk; afstand houden, regelmatig de ruimte ventileren, handen wassen en bij klachten blijf je thuis. Het is goed werken zo en natuurlijk verlangen we terug naar de tijd zoals het ooit was. Wij blijven, samen met onze vrienden van de Poort, wachten in vertrouwen.

Conferentieoord de Poort

Biesseltsebaan 34
6561 KC Groesbeek
Telefoon: +31(0)24 397 1204
E-mail: info@depoort.org
Website: www.depoort.org

Met navigatie naar de poort?

Niet elk systeem geeft het goede resultaat. We adviseren je om het volgende adres te gebruiken voor je navigatie: Groesbeekseweg 55A in Malden. Dan kom je de bordjes ‘de Poort’ al tegen en ga je voorbij het zweefvliegveld over twee sporen linksaf!

De opleiding voelde voor mij als een warm bad, waarin ik welkom werd geheten als persoon en als toekomstig rouwbegeleider.

Karlijn Dammers
Karlijn Dammers