Nieuws

sloep_1366-768×768
wo 24/11/2021

Vacature Office Manager

Opleidingen Land van Rouw groeit, inmiddels hebben ruim 700 studenten een opleiding bij ons gevolgd. Dit betekent dat we als organisatie ook aan de achterkant groeien en daarom zoeken we versterking voor ons secretariaat. We zijn op zoek naar een Office Manager voor 15 uren per week. We zoeken een zelfstandige, ervaren kracht, met een creatief denkvermogen en affiniteit met ons vakgebied. Iemand die zorgdraagt voor een goede secretariële en administratieve ondersteuning van onze organisatie en wil meedenken over hoe we onze studenten administratie kunnen optimaliseren en daar vervolgens uitvoering aan kan geven.

Opleidingen Land van Rouw

Opleidingen Land van Rouw is een kleinschalig opleidingsinstituut. Wij bieden een tweejarige post-HBO opleiding over omgaan met verlies, liefde en rouw en een therapeutische vervolgopleiding. Daarnaast organiseren we Masterclasses en Inspiratiedagen, zie ook onze website. Het persoonlijke contact met studenten en medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel.

Werkzaamheden

Als Office Manager bij Land van Rouw ben je verantwoordelijk voor datgene wat er achter de schermen gebeurt. Je regelt en organiseert alles vanaf de intake tot en met het roosje bij de diplomauitreiking. Je maakt de planning, je onderhoudt onze website inclusief de studentenpagina. Je regelt de accreditaties, zet evaluaties uit en zorgt dat alles op facilitair gebied goed geregeld is voor onze medewerkers en studenten. Tevens ben je een vraagbaak voor onze (toekomstige) studenten.

Het is een duobaan, je werkt nauw samen met je collega Office Manager en met de directie. Een dag(deel) per week werk je samen op het secretariaat (Nijmegen/Beek-Ubbergen) en de overige uren werk je vanuit huis. We vragen van je dat je flexibel bent, maar zijn ook bereid en in staat om mee te bewegen met jouw wensen, wij denken graag in oplossingen!

Wat bieden wij?

We bieden je een prettige werksfeer in een collegiaal team, eigen inbreng en aandacht voor persoonlijk welzijn, een marktconform salaris en groeimogelijkheden binnen onze organisatie. In jouw functie mag je deelnemen aan Masterclasses en Inspiratiedagen.

Solliciteren

Ben jij sociaal vaardig, communicatief sterk, zelfstandig, punctueel, dienstbaar, initiatiefrijk, flexibel en breed inzetbaar? Ben je vertrouwd met sociale media? Heb jij een HBO werk- en denk niveau en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Mail dan jouw CV en motivatie naar: sabine@landvanrouw.nl. Je kunt solliciteren tot en met 31 december 2021. In januari 2022 starten we met de eerste sollicitatieronde.