Agenda

Agmar Butcher
vr 07/02/2020

Inspiratiedag: Samen krachtig op pad

Met: Agmar Butcher

‘Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.’

Samen krachtig op pad is een begeleidingstool in spelvorm en is een laagdrempelig therapeutisch instrument om diverse thema’s zoals ziekte, palliatieve zorg, afscheid nemen in de breedste zin van het woord en (aanstaand) overlijden bespreekbaar te maken.

De tool biedt de professional legio aan (losse) werkvormen en methodieken om kinderen én volwassenen te begeleiden bij het spelenderwijs en creatief bespreekbaar maken van emoties en moeilijke onderwerpen. De tool is individueel, met het gezin, in een lotgenotengroep en in de klas inzetbaar.

Inhoud

Tijdens deze dag wordt de tool, het werken met de tool en aanvullende, extra werkvormen uitgelegd en gaan we samen aan de slag. Met elkaar oefenen en van elkaar leren!

Doelgroep

Deze Inspiratiedag is bedoeld voor (oud)studenten van Land van Rouw en andere professionals die willen leren werken met een nieuwe begeleidingstool, met veel diverse mogelijkheden. De groep bestaat uit maximaal 24 mensen.

Agmar Butcher

Agmar begeleidt in haar praktijk Kei-jij kinderen, jongeren en gezinnen bij rouw en verlies. Ze geeft trainingen aan (zorg) professionals en studenten over hoe om te gaan met ziekte en sterven in het gezin. Daarnaast werkt ze in het academisch ziekenhuis op de kinder-IC. Ze heeft de opleiding Omgaan met Verlies Kinderen & Jongeren gevolgd en de Therapeutische Vervolgopleiding Werken met gestolde Rouw.  www.samenkrachtigoppad.nl en www.kei-jij.nl

Praktisch informatie

Datum: Vrijdag 7 februari 2020 van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Trainers: Agmar Butcher in samenwerking met Tanja van Roosmalen.

Accreditatie: Deze dag is bij het SKJ geaccrediteerd onder nummer SKJ204942.

Kosten: € 185 inclusief koffie/thee en lunch. Je krijgt € 20,- korting als je bij inschrijving ook tegelijkertijd de tool aanschaft.

De prijs van de tool ‘Samen krachtig op pad’ is € 165,00 exclusief 21% btw. Als extra ontvang je een aanvullende handleiding met diverse, extra werkvormen en bijbehorende werkbladen. De tool ontvang je op de inspiratiedag.

Locatie: Conferentieoord De PoortMeld je aan