Nieuws

corona
vr 24/09/2021

Corona maatregelen op De Poort vanaf 25 september!

Vanaf 25 september 2021 vervalt de 1,5 meter maatregel met als positieve consequentie dat we weer zonder beperkingen op De Poort kunnen verblijven. Echter als horecaonderneming heeft De Poort de verplichting om de corona-toegangsbewijzen (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag) van hun gasten te controleren. Concreet betekent dit voor onze studenten en opleiders dat ze in bezit moeten zijn van een corona-toegangsbewijs, een QR code via de app of op papier. Deze QR code  zal vooraf iedere lesdag bij aankomst op De Poort worden gescand.
Er wordt op geen enkele wijze medische of privacy gevoelige informatie getoond, opgeslagen of gedeeld.
Informatie over hoe je een corona toegangsbewijs kan regelen en over het scannen vind je op de site van de Rijksoverheid.

Het is de moeite waard om de overweging en achtergrond van De Poort te lezen, bij deze laatste ontwikkelingen. Wij als gasten van De Poort respecteren deze overweging en dus ook de regels die De Poort krijgen opgedragen van de overheid. Samen zijn we verantwoordelijk voor een veilig werkklimaat tijdens onze opleiding. Laten we hopen dat deze regel niet te lang gaat duren.